Skip to main content

Myytävänä

Myydään seuraavat

Pesupumppu Pratissoli MW40 211 l / 210 bar 85 kw

Paineensäätimet, moottorinsoviteosat yms. Käyttämätön.

HP 13 500 € + alv

NLB ohivirtausmallin jalkaventtiili 750 bar

+ Salotech vesikaasu WOMA 1502 sovitepalalla. Näillä voidaan toteuttaa myös varmatoiminen, yksinkertainen ja edullinen painekoneikon sähköinen turvaohjaus sähköohjatuilla pistooleilla / jalkakytkimillä. Ei siis niin että vettä valuu ohi työkalun luota! Kysy lisää.

Hinta sopimuksen mukaan

RST Reppuvesisäiliöt tilavuus noin 4 m3

Käyttämätön

HP 5 350 € + alv

Imupainehuuhtelijan koneikko Pratissoli MS36 / Sisu. 300 bar / 135 litraa.

Omalla pa tankilla.
Esim. kaapin eteen poikittain auton runkoon nähden. Tällä tekee lähes kaikki perusaukaisuista ja -huuhteluista. Teemme myös tarvittavat laitteen muutos- ja asennustyöt tarvittaessa.

Hinta sopimuksen mukaan

Valmistamme suurtehoimulaitteita räätälöitynä edullisesti

Kuvan suurtehoimuri VL-sovitteinen,16 m3 säiliöllä, sekä itse kehittämällämme suodatinjärjestelmällä. (Ollut käytössä ja testissä n.20 vuotta). Myös kaikki muut alan laitteet, katso Facebook-sivuiltamme valokuvia ja videoita.

Hinnat sopimuksen mukaan

Kysy lisää / pyydä tarjous
    Suurtehoimuroinnista on apua moneen

    Suurtehoimu toimii monenlaisen materiaalin hävittämiseen helposti. Itiöperäistä märkää hiekkaa, savea, rakennusjätettä, tikkuja, kiviä… Esimerkiksi alapohjan siivouksessa itiöperäinen kostea maa-aines suurtehoimuroidaan pois. Poistettavaa maa-ainesta, humusta ja rakennusjätettä imuroidaan niin syvälle, että vastaan tulee terve maapohja.

    Tiilimurskaa, sammalta, kanervaa, hiekkaa, hienoa savea… Suurtehoimurointia käytetään usein myös yläpohjissa, joista pitää saada purut pois remontin tieltä. Esimerkiksi kartanon yläpohjan eristeiden tyhjennys suurtehoimurilla: hienoa savea, hiekkaa, sammalta, puutikkoja, tiilimurskaa jne. Työ olisi aivan karmea urakka muulla tavalla.

    Kakenlaisten rakennusjätteiden ja maa-ainesten suurtehoimuroinnin hoitaa Pesutek!